Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Cikla - prirodni lijek koji čini čuda


 Lijek iz prirode (http://www.lijek-iz-prirode.blogspot.com)


Rudolf Breuss izliječio je pomoću soka od cikle tisuće ljudi od bolesti raka i drugih teških bolesti.
Cikla je zbog svojih zagrijavajućih svojstava idealna hrana za zimske mjesece, a zbog svoje nepresušne ljekovitosti, ona je fantastičan lijek za mnoge bolesti kao i prirodni pokretač čovjekova zdravlja.

Cikla je jedinstvena zbog visokog sadržaja karotenoida i antikancerogenih tvari. Prepuna je i oksidanata pa čovjeku pročišćava krv, te samim time omogućava duži život. Betacyanin je pigment koji daje cikli crvenu boju i koji se apsorbira u krv te tako povećava sposobnost krvi prenositi kisik i do 400 %.

Cikla protiv raka

Rudolf Breuss iz Austrije, cijeli svoj život je posvetio pronalaženju najboljeg prirodnog lijeka protiv raka. Napravio je poseban sok, koji je davao odlične rezultate u liječenju ove strašne i okrutne bolesti. Prema Breussu, rak može preživjeti samo uz pomoć bjelančevina, koje sadrži kruta hrana. Zbog toga je razradio poseban post u trajanju od 42 dana, tokom kojeg se piju samo čajevi i poseban sok od prirodnog povrća, a glavni sastojak je cikla. Tokom ovih 42 dana stanice raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma postupno poboljšava.

Breussov sok se pravi samo od ekološki uzgojenog prirodnog povrća. Sok se može napraviti kod kuće od domaćeg povrća, a sastoji se od: cikle (55 %), mrkve (20 %) korjena celera (20 %) krumpira (3 %) i rotkvice (2 %). Važno je napomenuti kako sa sokom od cikle ne bi smjeli pretjerivati, već ga je potrebno uzimati onoliko koliko organizam u ovoj terapiji sam traži.

Cikla je već tradicionalni i poznati prirodni lijek za leukemiju. Ovo povrće sadrži aminokiselinu betain, koja ima antikancerogena svojstva. Terapija ciklom, koja podrazumijeva svakodnevno uzimanje soka od cikle ili sirove ribane cikle ima dokazano pozitivan učinak u borbi protiv leukemije i mnoge druge vrste raka a o čemu svjedoče tisuće ljudi. Cikla je poznata i po tome što normalizira krvni tlak i pomaže u očuvanju elastičnosti krvnih žila. Cikla sprječava i liječi proširene vene, ako ju svakodnevno konzumiramo.

Željezo iz cikle je moćno prirodno sredstvo za čišćenje organizma od toksina i izgradnju krvi. Upravo zbog toga cikla je efikasna u liječenju mnogih bolesti, uzrokovanih toksinima. Ciklu bi posebno trebale konzumirati trudnice jer ona je neizmjeno bogata folnom kiselinom a što sprječava mnoge bolesti novorođenčadi. Osim toga, sok od prirodne cikle stimulira rad jetre i žuči te sprječava zatvor, a u kombinaciji s mrkvom cikla je odličan lijek za giht, bolesti bubrega i žučnog mjehura.

No, njena ljekovitost ni tu ne prestaje, cikla je nevjerojatno ljekovata i pomaže i kod glavobolje, dizenterije, krstobolje, kod kožnih i menstrulanih tegoba.






Zanimljivi blogovi